Hadise'nin rakibi Kaas, İstanbul'a geliyor

18 Nisan 2009 Cumartesi

Moskova'da düzenlenecek 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkemizi temsil edecek olan Hadise'nin en büyük rakiplerinden dünyaca ünlü sanatçı Patricia Kaas İstanbul'da çok özel bir kabare şov gerçekleştirecek!

Moskova'da düzenlenecek olan 54. Eurovision şarkı yarışmasında Fransa'yı temsil edecek olan ve yarışmada Hadise'nin en büyük rakiplerinden biri olarak görülen 42 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız, finallere son albümü 'Kabaret'de yer alan 'S'il fallait le faire' (Eğer mecbur kalsaydım) turnesi dahilinde İstanbul'a geliyor.

Bir konserden ziyade görkemli bir kabare şovu şeklinde geçmesi beklenen gösteri, 10 Haziran Çarşamba gecesi Purple Concerts organizasyonu ile Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda , hayranlarına unutulmaz anlar yaşatacağa benziyor.

1920-1930’ların zerafetine, mücevher güzelliğindeki orijinal müziklerine görsel, duygusal bir ziyaret ve hüznü tutkulu bir valse dönüştüren Kaas'ın dünya çapında binlerce hayranı bulunuyor. 40 ayrı ülkede yayınlamış olan albümlerinin satışının 16milyon adedi geçtiği belirtiliyor.

0 yorum:

 
Sayac Kodu